Constanta / Luni – Vineri, 8. 30-16. 00 /    LIVRARE GRATUITA LA COMENZI PESTE 500 LEI!

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul accesorii-floristica.ro este proprietatea Martin’s Flower SRL, cu sediul social în Bucuresti, sector 3, înregistrată la Registrul Comerțului sub Nr. J40/4092/2013, CUI RO31431224. În cele urmează, regăsești un sumar al termenilor si conditiilor acestui site.

Folosirea site-ului

Acest document stabilește condițiile de acces şi folosire a site-ului de către utilizatori. Prezentul document are valoarea unui contract la distanță încheiat între Martin’s Flower şi utilizatori, producând efecte juridice de la data acceptării sale de către utilizatori. Folosirea acestui site presupune acceptarea implicită a termenilor şi condiţiilor. Termenii şi condiţiile pot fi modificate în mod unilateral de către Martin’s Flower, fără notificare, de aceea este de datoria utilizatorului să monitorizeze continuu termenii și condițiile.

Politica de vânzare online

Site-ul poate fi folosit de orice vizitator care a împlinit vârsta de 18 ani. Cumpărătorul poate fi sigur ca preţul de achiziţie a produselor de pe factura va fi acelaşi cu cel prezentat pe site la momentul efectuării comenzii.
Martin’s Flower poate publica pe site informaţii despre produse şi promoţii practicate, într-o anumită perioadă de timp şi în limita stocului disponibil. Unele caracteristici sau preţul produselor de pe site pot fi modificate de către vânzător, fără preaviz, sau pot conţine erori de operare. Preţurile prezentate sunt expimate în lei (RON) şi nu conţin TVA, întrucat societatea nu este plătitoare de TVA. Preţul produselor este afişat în pagina produsului şi în pagina de comandă, alături de costul transportului. Preţul produselor comandate se achită la momentul plasării comenzii, cu cardul prin intermediul procesatorului de plăţi agreat de Martin’s Flower, euPlatesc.ro, la primirea coletului, prin ramburs. Datele cardului de plată al unui cumpărător nu vor fi accesibile Martin’s Flower şi nici nu vor fi stocate de către Martin’s Flower sau de către procesatorul de plăţi integrat în site, ci doar de către instituţia de autorizare a tranzacţiei sau de o altă entitate autorizată să presteze astfel de servicii, despre care cumpărătorul va fi informat de fiecare dată, înaintea introducerii datelor. În cazul plăţilor online, vânzătorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun cost suplimentar suportat de către cumpărător, precum sunt şi comisioanele de conversie valutară aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere diferă de RON.

Comanda

Utilizatorul poate plasa o comandă pe site adăugând produsul dorit în coşul de cumpărături, urmând să finalizeze comanda prin efectuarea plăţii prin una dintre modalităţile indicate. Odată adăugat în coşul de cumpărături, produsul este disponibil în masura în care există în stoc. Adăugarea unui produs în coşul de cumpărături, fara a finaliza ulterior comanda, nu înseamnă înregistrarea unei comenzi şi nici rezervarea produsului. Utilizatorul poate face o comanda fără crearea unui cont de utilizator sau prin crearea unui cont de utilizator. Prin crearea şi folosirea contului de utilizator, utilizatorul este răspunzător pentru menţinerea confidenţialităţii datelor sale de cont (username şi parola) şi pentru accesarea contului. Prin acceptarea termenilor şi conditiilor, utilizatorul îşi dă acordul expres pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, conform prezentului document. Preţul şi modalitatea de plată sunt indicate în fiecare comandă. Vânzătorul va emite o factură pentru produsele livrate, cumpărătorul fiind obligat să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislatia în vigoare. Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul este de acord cu faptul că toate datele furnizate, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte şi complete la momentul plasării comenzii. Totodată, cumpărătorul este de acord ca Martin’s Flower să îl contacteze atunci când este necesar pentru finalizarea comenzii. Toate informaţiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (ex. imagini) sunt folosite exclusiv cu titlu de prezentare şi nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea vânzătorului. Vânzătorul poate anula comanda plasată de catre cumpărător, dupa ce a notificat cumpărătorul, fără nicio obligaţie ulterioară, daca au loc următoarele situaţii: banca emitentă a cardului cumpărătorului nu a acceptat tranzacţia;
procesatorul de carduri agreat de Martin’s Flower invalidează tranzacţia;
datele furnizate de către cumpărător sunt incomplete şi/sau incorecte; În cazul în care un produs nu poate fi livrat de către vânzător, acesta din urma va informa cumpărătorul asupra acestui fapt si va returna în contul cumpărătorului contravaloarea produsului, în termen de maxim 7 zile de la data la care vânzătorul a luat la cunoştinţă acest fapt. În cazul în care cumpărătorul solicită retragerea din contract în cadrul termenului legal de retragere din contract (15 zile calendaristice de la data primirii produsului comandat), vânzătorul va rambursa suma plătită de cumpărător până la acel moment în maxim 7 zile calendaristice de la primirea returului. Poți citi mai multe în pagina dedicată Livrării și Returului aici.

Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate la adresa menţionată de cumpărător în momentul plasării comenzii. Produsele comandate de pe accesorii-floristica.ro se livrează în toată ţara printr-o firma privată de curierat. Vânzătorul asigură ambalarea corespunzătoare a produselor şi transmiterea documentelor necesare. Costul transportului îi revine cumpărătorului. Poți citi mai multe în pagina dedicată Livrării și Returului aici.

Garantii

Accesul pe site-ul accesorii-floristica.ro poate fi uneori restricţionat pentru lucrări de mentenanţă sau actualizare a site-ului. Produsele de pe site-ul accesorii-floristica.ro respectă toate standardele de calitate şi siguranţă în vigoare, acestea fiind achiziţionate numai de la furnizori autorizaţi.
Martin’s Flower nu este răspunzător pentru alterarea produselor în timpul transportului. Cu toate acestea, dacă coletul ajunge la dumneavoastră în stare necorespunzătoare, vă rugam sa ne contactaţi pentru a rezolva eventualele probleme.

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna ziua !
Cu ce va putem ajuta ?